fbpx

Netwerken op ijs

Netwerken, maar dan nét even anders. KrachtTeam de Liemers biedt de laatste netwerkmogelijkheid van dit jaar iets speciaals. Naast het gebruikelijke netwerken staat er ook een portproeverij op het programma. Deze proeverij doen we in samenwerking met ‘De Fijne Wijnen’. Wat weet jij eigenlijk van Port? Behalve dat het lekker is 🙂. Kom naar deze speciale editie van Netwerken op IJs en verbreed je kennis, ontmoet en verbind.
Natuurlijk mag je ook de schaatsbaan uitproberen. De schaatsen staan voor je klaar. Kosten voor deze avond zijn € 20,00.

We ontvangen je graag om 19.30 uur en het event duurt tot 22.00 uur

Wil je je aanmelden, dan graag een email sturen naar info@krachtteamdeliemers.nl

Wie is het KrachtTeam

KrachtTeam de Liemers is er voor jou. Voor jou als ondernemer, manager, bestuurder, medewerker, als opvoeder… voor iedereen die zijn/haar persoonlijk leiderschap wil vergroten in welke rol dan ook.

Dit doet KrachtTeam de Liemers door kennisoverdracht te initiëren, (netwerk) evenementen en trainingen te bedenken, organiseren en/of te faciliteren. Op deze manier bieden wij een platform en verbinden we mensen in regio de Liemers, zodat men elkaar weet te vinden, we elkaar kunnen ondersteunen en versterken op diverse gebieden.

Wij, Laurie Wenting -De Coacherij-, Verena Elfring -Samenkind Coaching & Training- en Annette Oudekerk -Eva Design- initiëren KrachtTeam de Liemers. Vanuit onze eigen kennis en kracht geven wij workshops waarmee wij jouw persoonlijk leiderschap laten groeien. Ook bieden wij een platform/ springplank voor derden waar zij hun kennisoverdracht kunnen presenteren/etaleren.